Воскресение Христово – Велигден во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

1107

На 19 април, 2020 година, утрото, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се отслужи Пасхална утрена и Воскресна Литургија.

Христос Воскресна! Навистина Воскресна!

  

 

Previous articleВелика Сабота – Вечерна со Василиева Литургија во манастирот Донибрук
Next articleВоскресение Христово – Велигден во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј