Велики Четврток – Служба на Светите и Спасителни Христови страдања во манастирот Донибрук

1463

На 16 Април, во манастирот Свети Прохор Пчиснки во Донибрук, Викторија, се отслужи службата на Светите и Спасителни Страдања на Нашиот Господ Исус Христос.

Во царството Твое спомни нè Господи!

Previous articleВелигденско послание на Митрополитот г. Петар
Next articleВелика Сабота – Оплакување Христово во манастирот во Донибрук