Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскреј

826

На 15 март, 2019 година, во црквата Свети Илија во Футскреј, Мелбурн, се отслужи мало повечерие и акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleЛитургија на Претходно осветени дарови и акатист во Соборната црква во Сиденхам
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Света Петка во Мил Парк