Акатист на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул

972

На 12 април, 2019 година, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи Мало Повечерие и Акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleАкатист на Пресвета Богородица во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук