Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј

903

На 12 април, 2019 година, во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј се отслужи мало повечерие и Акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleЧетврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во црквата Свети Никола во Перт
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук