Акатист кон Пресвета Богородица и Мало повечерие во црквата Свети Илија во Футскреј

848

На 29 март, 2019 година, во црквата Свети Илија во Футскреј се отслужи Акатист кон Пресвета Богогородица и Мало повечерие.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Втора Недела од Великиот пост)
Next articleАкатист кон Пресвета Богородица и Мало повечерие во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул