Акатист кон Пресвета Богородица и Мало Повечерие во црквата Света Богородица во Ливерпул

911

На 5 април, 2019 година, во црквата Света Богородица во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи Акатист кон Пресвета Богородица и Мало Повечерие.

Previous articleАкатист кон Пресвета Богородица и Мало Повечерие во црквата Свети Илија во Футскреј
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук