Цветници во црквата Свети Никола во Перт

1255

На 01 Април, 2018 година, кога Црквата го празнува славниот и пресветол празник Цветници – Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше празнична утрена и Света Божествена Литургија.

Previous articleНов 68-ми број на 8 ДЕН
Next articleЦветници во црквата Светa Петка во Мил Парк