Трет ден Велигден – Светол Вторник во црквата Свети Никола во Перт

925

На 10 април 2018 година, на Светол Вторник, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleТрет ден Велигден – Светол Вторник во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleСветол Петок во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул