Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1450

На 8 декември, 2017 година, на празникот на светиот отец наш Климент Охридски Чудотворец, на светиот Климент Папа Римски и светиот Петар Александриски, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај