Света Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Иванден)

981

На 7 јули, 2018 година, кога се празнува споменот за раѓањето на светиот пророк и претеча и крстител Господен Јован, во црквата Свети Илија во Футскрај, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleThe pretentious role of the so-called "elders"
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Шеста Недела по Педесетница)