Света Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Сретение Господово)

1290

На 15 февруари, на празникот Сретение Господово, во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleСвета Литургија во манастирот Донибрук (Сретение Господово)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Сретение Господово)