Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Сретение Господово)

1283

На 15 февруари, 2018 година, на празникот Сретение Господово, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Сретение Господово)
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин