Света Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул

1636

На 24 ноември, 2017 година, кога се празнува споменот на светиот маченик Мина Чудотворец, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleНеколку мисли и еден рецепт на Анастасија Попеску
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај