Света Литургија во манастирот Донибрук (22 Недела по Педесетница)

1748

На 5 ноември 2017 година, во 22-та Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот апостол Јаков брат Господов, воманастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се богослужеше неделна утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (22 Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во манастирот Роклин (22 Недела по Педесетница)