Празнична Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

1582

На 4 декември, 2017 година, на празникот Воведение на Пресвета Богородица во храмот (Пречиста), во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleВоведение на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Престон
Next articleВоведение на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт