Се изработи пешачката патека околу новоизградената црква во манастирот Донибрук

2220

На 17 септември 2018 година, група верни пријатели на манастирот во Донибрук, ја изработија и ја поставија армираната бетонска патека околу новоизградената манастирска црква. Според нивните големи срца, Бог нека им подари небесни дарови!

        

 

Previous articleОд изградбата на Митрополијата и Православниот културен центар при Соборната Црква во Сиденхам
Next articleПразникот Раѓање на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул