Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт

1549

На 9 март 2018 година, во петокот на Третата седмица од Великиот Пост, во црквата Свети Никола во Перт се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица. На богослужбата се изврши благословување на принесените петолебија.

Previous articleГостување на митрополитот г. Петар во емисијата „Ѕид“ на АЛФА ТВ
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај