Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт

1533

На 2 Март, 2018 година, во црквата Свети Никола во Перт, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во Соборната црква во Сиденхам
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај