Втор ден Велигден – Светол Понеделник во црквата Свети Димитриј во Спрингвајл

1035

На 9 април 2018 година, на Светол Понеделник, во црквата Свети Димитриј во Спрингвајл, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Велигден – Светол Понеделник во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleЧасови по веронаука во основно училиште во Пикхрст (Сиднеј)