Втор ден Велигден – Светол Понеделник во црквата Света Петка во Мил Парк

806

На 9 април 2018 година, на Светол Понеделник, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Велигден – Светол Понеделник во црквата Свети Никола во Престон
Next articleВтор ден Велигден – Светол Понеделник во црквата Свети Димитриј во Спрингвајл