Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај

1152

На 23 март, 2018 година, во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн, се отслужи Мало Повечерие и Акатист на Пресветата Богородица. На службата се благословија и принесените петтолебија.

Previous articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт
Next articleМало Повечерие и Акатист на Пресвета Богородица во манастирот Донибрук