Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Прочка)

1028

На 10 март, 2019 година, во Сиропусната недела (Прочка), кога се празнува споменот на светиот Тарасиј, Архиепископ Цариградски и преподобниот Пафнутиј, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскреј (Прочка)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Прочка)