Служба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Перт

676

На 6-ти април, 2018 година, на Велики Петок, вечерта, во црквата Свети Никола во Перт се отслужи утрена богослужба со службата на Оплакувањето Христово.

 

 

Previous articleСлужба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Престон
Next articleСлужба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Илија во Футскрај