Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Петка во Мил Парк

999

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

Previous articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук
Next articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Свети Илија во Футскреј