Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Недела на Блудниот син)

870

На 24 февруари, 2018 година, во Неделата на Блудниот син, кога се празнува споменот на светиот свештеномаченик Власиј и светиот маченик Ѓорѓи Кратовски, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Медлбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Недела на Блудниот син)
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук (Недела на Блудниот син)