Света Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Недела на светите Праотци)

964

На 29 декември, 2019 година, во 28-та Недела на Педесетница, неделата посветена на светите Праотци и кога се празнува споменот на светиот пророк Агеј и светиот Никола Хрисоверг, во Соборната црква во Сиденхам, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Недела на светите Праотци)
Next articleБожикно послание на надлежниот Архиереј Митрополитот г. Петар