Велика Сабота – Вечерна со Василиева Литургија во манастирот Донибрук

1038

На 18 април, 2020 година, во Великата Сабота, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија се отслужи Вечерна богослужба со Света Василиева Литургија.


„Воскресни Господи суди и на земјата…’ (од прокименот на Литургијата)

Previous article8-ми Ден бр.76
Next articleВоскресение Христово – Велигден во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук