Цветници во црквата Светa Петка во Мил Парк

1391

На 01 Април, 2018 година, кога Црквата го празнува славниот и пресветол празник Цветници – Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим, во црквата Светa Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше празнична утрена и Света Божествена Литургија.

Previous articleЦветници во црквата Свети Никола во Перт
Next articleЦветници во црквата Свети Илија во Футскрај