Света Литургија во црквата Светa Богородица – Пречиста во Ливерпул

1362

На 8 декември, 2017 година, на празникот на светиот отец наш Климент Охридски Чудотворец, на светиот Климент Папа Римски и светиот Петар Александриски, во црквата Светa Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

 

Previous articleСвета Литургија во црквата Светa Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон