Света Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул

964

На 24 мај, 2018 година, кога го празнуваме споменот на светите рамноапостолни словенски учители и просветители светите Методиј и Кирил, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Свети Кирил и Методиј)
Next articleПразникот Духовден во црквата Свети Никола во Престон