Литургија на претходно осветени Дарови во манастирот Донибрук

1410

На 21 февруари, 2018 година, во средата од Првата седмица од Великиот Пост, кога се празнува споменот на светиот маченик Никофор, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се богослужеше Литургија на претходно осветени Дарови.

Previous articleDo you fast?
Next articleВеликопосна утрена со часови во црквата Света Петка во Мил Парк