Бадник во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

2163
На 6 јануари, 2018 година, во предвечерието на Раѓањето Христово, на Бадник се одслужи празнична вечерна богослужба.
По богослужбата на децата им беа поделени подароци и аудио цд со коледарската песна Вечниот Бог.
Previous articleБожикно послание на Високопреосветениот Митрополит Петар
Next articleРаѓање Христово – Божик во црквата Света Петка во Мил Парк